ЗА НАС

ЗА НАС

Този електронен магазин обслужва поръчки за гр. София с безплатна доставка, до адрес, без включено качване.

За страната доставяме с Еконт.

ЗА НАС

НЮСТЕЙБЪЛ ЕООД е компания, специализирала в развитието на високотехнологични уеб решения за електронна търговия с основна мисия изграждането и развитието на българския електронен пазар.
Фирмата управлява и развива повече от 40 уеб сайта. Основен акцент в изграждането на онлайн магазините е високото качество на продуктите и техния гарантиран произход. Залагаме на българските производители със съзнанието, че българското производство е основна част от икономическото развитието на нашата страна.

Българските топ матраци, дунапрен, мемори пяна, възглавници и др. се изработват от качествени, сертифицирани материали по съвременни и иновативни технологии за производство. В този електронен магазин предлагаме продуктова гама на топ матраци НАНИ, ПАРАДАЙС, ТЕД.

Всеки един продукт е с доказано качество и произход. Топ матраците са с различен размер, по стандарти за единични и двойни легла. Някои модели топ матраци са с мемори пяна, която да омекоти повърхността и да допринесе за хубав и здравословен сън. Ако имате проблеми с гърба и кръста, препотъчваме по-твърди модели топ матраци, без мемори пяна или с минимална вложка от мемори пяна до 2 см.