С топ матрак най-добрият сън от A до Я

С топ матрак

Най-добрият сън от A до Я с комфортните топ матраци с мемори пяна

  • Гъвкавост, дишане и адаптивност с топ матраците с мемори пяна

Мемори пяната, която присъства в топ матраците ​​е дишаща и осигурява перфектна циркулация на въздуха. Благодарение на тази пяна, топ матракът се адаптира идеално към извивките на тялото ви, идеален за любителите на мекотата.

  • Твърдост и стабилизиране с помощта на топ матрците с мемори пяна

Специалната мемори пяна е проектирана да поддържа тялото ви, като същевременно разпределя оптимално налягането. Това е любимата част на спящите, които обичат да бъдат обгърнати от мекотата на матрака.

  •  Мек и лесен за поддръжка топ матрак

Калъфите на топ матраците са изработват от материи, с регулиращи влажността, антиакарни, антиалергични и антибактериални нишки. Еластични и лесени за поддръжка.

  •  Обещанието на топ матраците с мемори пяна

Ние от KABOX вярваме, че всеки има право да спи щастливо.
Какво означава да спиш щастлив? За нас това означава да оставите притесненията си в подножието на леглото и да започнете да обръщате внимание на съня и почивката си малко повече, защото в важно. Важно за щастливия сън!

Шансовете, че с топ матраците от мемори пяна ще откриете най-добрият матрак, който някога сте имали са огромни, защото те коригират. Коригират несъвършенствата на долната повърхност, повдигат нивото и най-важното – пестите от покупката на нов матрак!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *